موافقت اولیه راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناوری واحد ساری صادر گردید

کد خبر: 262 تاریخ انتشار: 1393/6/15
مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با نام "فناوری اطلاعات در صنعت" در جلسه شورای راهبردی و سیاستگذاری مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی برنامه کسب و کار مرکز مورد بررسی و موافقت اولیه راه اندازی آن به تصویب رسید.
image

با استعانت از خداوند متعال، مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با نام "فناوری اطلاعات در صنعت" در جلسه شورای راهبردی و سیاستگذاری مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری و رئیس شورای راهبردی و سیاستگذاری مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر کریمیان اقبال مدیر کل محترم دفتر برنامه­ریزی امور فناوری و نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر اعضاء برگزار و برنامه کسب و کار مرکز مورد بررسی و موافقت اولیه راه اندازی آن به تصویب رسید.

این مرکز پس از طی مراحل تخصصی مطالعات و تدوین ساختاری، متشکل از کادر مجرب و اعضای هیأت علمی متخصص آماده است تا از شرکت‌ها و هسته‌های فناور خصوصی مستقل نوپا و واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) وابسته به صنایع و یا دستگاه‌های اجرایی و واحدهایی که حاصل فعالیت آنها در خدمت توسعه و فناوری قرار گیرد، پذیرش نماید. این مرکز به منظور حمایت از کارآفرینان تحصیل‌کرده تأسیس و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پا گرفتن شرکت‌های جدید را فراهم می‌کند. همچنین پذیرش واحدهایی که مجری تحقیقات کاربردی یا توسعه‌ای بوده و از پشتیبانی‌های مالی و خدماتی مراکز تحقیقاتی و اجرایی بهره‌مند هستند، از دیگر اولویت­های این مرکز می‌باشد

برچسب‌ها :

ارسال به دوستان نسخه چاپی