رونمائی از 3 محصول مرکز رشد فناوری اطلاعات در صنعت:

رونمائی از 3 محصول مرکز رشد فناوری اطلاعات در صنعت در فن بازار کشوری نمایشگاه پژوهش و فناوری

کد خبر: 652 تاریخ انتشار: 1395/10/2
با حضور دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی از 3 محصول فناورانه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در فن بازار هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور در محل دائمی نمایشگاه ها رونمایی شد.
image

رییس شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با توجه به رونمایی از سه محصول مرکز رشد فناوری اطلاعات در صنعت استان توسط ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی در فن بازار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: این محصولات شامل دستگاه عابرچاپ، رسانه آموزش آنلاین ویندی و سامانه دفاتر پیشخوان باجه است.

دکتر محمد فارسی با توجه به بازدید دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی بهه همراه مسئولان این دانشگاه از محصولات و دستاوردهای مراکز رشد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران اظهار کرد: ریاست دانشگاه در بازدید و رونمایی از محصولات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران عنوان کردند: «خوشبختانه اکثر محصولات در حوزه نرم افزار بسیار شگفت انگیز و کاربردی بودند که هریک از آنها می تواند حلقه ای از وابستگی کشور را آزاد سازد.»

فارسی با بیان اینکه دستگاه چاپ اتومات عابرچاپ جایگزینی مناسب برای انتشارات دانشگاهها و سازمانها و ادارات است ادامه داد: این دستگاه دارای قابلیتهائی همچون فروش کاغذ سفید، فتوکپی از اسناد و جزوات، چاپ اسناد متنی با پسوندهای PDF-DOC-PPT و... از طریق حافظه فلش، فرم های آماده سازمانی و چاپ اسناد آپلود شده در وب سایت WWW.ABERCHAP.COM توسط کاربر را داراست.دستگاه عابرچاپ با توجه به وجود رابط کاربری بسیار ساده، امکان استفاده توسط تمامی افراد بویژه افراد مبتدی و غیر متخصص را فراهم می کند.

وی در توضیح رسانه آموزش ویندی نیز اظهار کرد: سامانه آموزش آنلاین ویندی(WWW.VINDI.IR) با هدف رشد مهارت ها و تخصص های مورد نیاز جامعه ایجاد شده است. این رسانه آموزشی جامع برای یادگیری و آموزش به صورت آنلاین است که با هدف توسعه کارآفرینی و اتصال عموم افراد جامعه با متخصصان و افراد با تجربه ایجاد گردید. کاربران می توانند لیست آموزش های تخصصی و مورد نیاز خود را در این سامانه جستجو و مشاهده و نسبت به خرید آموزش ها به صورت آنلاین از طریق بستر اینترنت اقدام و در هر زمان آموزش را مشاهده کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در توصیف سومین محصول رونمایی شده در این نمایشگاه، سامانه ی یکپارچه ی خدمات دفاتر پیشخوان با نام باجه (WWW.BAJEE.IR) عنوان کرد: این سامانه با هدف ارائه خدمات B2B با دریافت خدمات از سازمانها و شرکت های خصوصی و ایجاد بستر مناسب برای ارائه ی یکپارچه ی آن خدمات به بستر جامعه از طریق جامعه ی بزرگ دفاتر پیشخوان کشور اقدام می نماید. این سامانه بعنوان اولین و تنها سامانه ی دارای مجوز رسمی فعالیت بوده و قابلیت ارائه ی خدمات سازمانها و ادارات در همه شهرها و روستاهای ایران توسط 14000 دفتر طرف قرارداد با سامانه را داراست.

فارسی با توجه به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان افزود: یکی از اهداف مرکز رشد ایجاد اعتماد به نفس و انگیزه به دانشجویان برای روبرو شدن با دنیای پس از فارغ التحصیلی و محیط کسب و کار است و مرکز رشد را به عنوان یکی از حامیان اصلی افرادی دانست که ایده یا طرحی دارند و دوست دارند آن را به ثروت تبدیل کرده یا به انبوه سازی برسانند.

به گزارش آنا، هفدهمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری تا روز یکشنبه 28 اذر جاری در محل نمایشگاهای بین المللی تهران پذیرای علاقه مندان خواهد بود.

برچسب‌ها : الکامپ - مرکز رشد - نمایشگاه پژوهش

ارسال به دوستان نسخه چاپی